2019: Grenzen verleggen, op zoek naar nieuwe bronnen van leven

Wandelen met de Drie Koningen
– Grenzen verleggen, opzoek naar nieuwe bronnen van leven –

Zondag 6 januari 2019 vertrekt voor de 15e keer de jaarlijkse Driekoningenvoettocht. Deze al weer traditionele wandeltocht van ongeveer 16 km lang, trekt jaarlijks veel inwoners uit de parochie en omliggende streken. Dit jaar heeft de tocht een bijzonder tintje; we lopen naar Culemborg, de aangrenzende zuster parochie. Het lijkt het ons leuk om samen deze wandeling te maken van Houten naar Culemborg. Voor de inwendige mens wordt altijd goed gezorgd en de tocht levert voor velen verrassend gezellige gesprekken. Een beetje wandel ervaring is handig en goede wandelschoenen een must aangezien niet alleen de verharde weg de schoenzolen zal passeren.

Wandelschema/programma (bij benadering)

  •  9u30           Houten Loerikseweg. Eucharistieviering in het kader van Drie Koningen.
  • 10u30           Koffie na de viering als start voor de wandeling (sanitaire stop is handig)
  • 11u00           Start wandeling vanaf kerkplein Houten.
  • 12u45          Aankomst Schalkwijk, Jonkheer Ramweg 18; ontvangst met koffie.  Sanitaire stop.
  • 13u30          Vertrek richting Culemborg (en start voor wie hier aanhaakt)
  • 15u00         Verwachte aankomst in Culemborg Barbarakerk. Iets te eten en drinken wordt verzorgd.
  • 15u30         Lichtjesviering
  • 16u15         Vertrek bussen richting Schalkwijk en Houten

Let op!
Een deel van de tocht gaat langs weilanden en over enigszins modderige paadjes, dus het is een goed idee om goede, waterdichte schoenen aan te doen. Op enkele stukken zijn honden niet toegestaan; uw viervoeter zult u daarom helaas thuis moeten laten.

Vrienden van de Driekoningen
Ervaart ook u de driekoningenwandeling als een bijzondere tocht en wilt u uw verbondenheid laten blijken? Schrijf u dan bij het aanmelden direct in als vriend‑van‑de‑driekoningen. U steunt hiermee deze bijzondere wandeltocht en ontvangt na afloop dan tevens een mooi aandenken.

De tocht is gelopen, u kunt niet meer inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.