2020: Wandelen met de drie Koningen: Bruggen bouwen

Zondag 5 januari 2020 vertrekt weer de jaarlijkse traditionele Driekoningenvoettocht. Deze mooie wandeltocht van ongeveer 16 km lang, trekt jaarlijks veel inwoners uit de parochie en omliggende streken. Dit jaar treden we buiten de parochiegrenzen en lopen we naar Doorn, de aangrenzende parochie. Het lijkt het ons leuk om samen met u deze wandeling te maken van Werkhoven naar Doorn. Voor de inwendige mens wordt altijd goed gezorgd en de tocht levert voor velen verrassend gezellige gesprekken. Een beetje wandel ervaring is een pré en goede wandelschoenen een must aangezien niet alleen de verharde weg de schoenzolen zal passeren.

Wandelschema/programma

Vertrekpunt Werkhoven RK kerk ‘Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming’; om 9.30 uur viering in het kader van Driekoningen. We starten de wandeling rond 11.00 uur.

Driebergen- Goyer Wetering 16; daar komen we rond 13.00 uur aan. Koffie /thee. Vanaf hier kunt u ook starten met de wandeling.

Bestemmingslocatie Doorn, RK kerk ‘St Martinus’; We komen rond 15.00 -15.30 uur aan. Dan eten en drinken we iets lekkers. Aansluitend is er een lichtjesviering met als thema bruggenbouwers.
Deze viering duurt ong. een half uur. Daarna staan de bussen van Maatschappij Kassing traditiegetrouw weer klaar om ons naar de startplaats te brengen.

Waar u rekening mee moet houden;

De wandeltocht is in principe gratis. Tijdens de lichtjesviering houden we een collecte voor gemaakte kosten. Ook voor de buschauffeur wordt een bijdrage gevraagd in de bus. Wilt u de tocht een warm hart toedragen? Dat kan wordt dan vrienden van de Driekoningenvoettocht bij het aanmelden.

 
Aanmelden kunt u eenvoudig doen via onze site www.driekoningenvoettocht.nl
Hier vindt u ook nog extra informatie.

Vrienden van de Driekoningen
Ervaart ook u de driekoningenwandeling als een bijzondere tocht en wilt u uw verbondenheid laten blijken? Schrijf u dan bij het aanmelden direct in als vriend‑van‑de‑driekoningen. U steunt hiermee deze bijzondere wandeltocht.

Bent u a vriend of wordt u vriend? Wilt u dan uw bijdrage a €10,00 overmaken naar rekening NL58 KNAB 0258 2678 60 tnv 3koningen-tussenrekening met vermelding van “vriend” en uw e-mail-adres? Alvast hartelijk dank!

De tocht is gelopen, u kunt niet meer inschrijven.

8 gedachten over “2020: Wandelen met de drie Koningen: Bruggen bouwen

 1. Goedemiddag,

  Zou iemand van de organisatie contact met mij op willen nemen? Ik zou graag zondag bij delen van de dag (ochtenddienst, deel van de wandeltocht, lichtjesdienst) aanwezig willen zijn om een fotoreportage te maken. Ik heb eerder geprobeerd contact te krijgen via het aameldformulier, maar hier helaas geen contact op gekregen.

  Ik hoop van u te horen!
  Hartelijke groet,

  Christa Gadellaa-van Hooijdonk (06-45119636)

  • Goedemiddag, excuses dat er niet eerder is gereageerd. Blijkbaar is uw opmerking bij de aanmelding over het hoofd gezien.
   U bent van harte welkom bij de tocht, ook om foto’s te maken. Wij stellen het op prijs als we eventueel gebruik mogen maken van uw foto’s
   Met vriendelijke groet,
   Frans Bosman

   • Geachte heer Bosman, beste Frans,

    Hartelijk dank voor het snelle antwoord! Uiteraard kanl ik mijn foto’s (onder vermelding van mijn naam) ter beschikking stellen aan de organisatie. Is het wenselijk dat ik mij voorafgaand aan de ochtendviering even meld bij iemand van de organisatie? Zo ja, heeft u een naam van diegene? Voor het maken van eventuele afspraken over de fotografie tijdens de diensten en uitwisselen van contactgegevens.
    En een laatste vraag: tot hoe laat duurt de lichtjesviering in Doorn ’s middags vermoedelijk?

    Hartelijke groeten, Christa

   • Goedemiddag meneer Bosman,

    Dank u wel voor het snelle antwoord! Fijn dat ik bij de diensten en tocht mag zijn om te fotograferen (ik zal niet de hele tocht meelopen, maar op bepaalde plekken zijn om foto’s te maken).
    Nog een paar korte vragen:
    – is de route van de tocht beschikbaar en zo ja, kan ik deze per mail ontvangen?
    – kan ik mij morgenochtend bij iemand van de organisatie specifiek melden om me te introduceren en evt afspraken te maken waar ik wel/niet kan fotograferen? En uiteraard om contactgegevens uit te wisselen, zodat ik de foto’s ter beschikking kan stellen (graag dan onder vermelding van mijn naam)
    – is er een inschatting te maken hoe laat de lichtjesdienst in Doorn afgelopen is?

    Nogmaals bedankt voor de mogelijkheid en tot morgen!
    Hartelijke groeten, Christa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.