2020: Wandelen met de drie Koningen: Bruggen bouwen

Zondag 5 januari 2020 vertrekt weer de jaarlijkse traditionele Driekoningenvoettocht. Deze mooie wandeltocht van ongeveer 16 km lang, trekt jaarlijks veel inwoners uit de parochie en omliggende streken. Dit jaar treden we buiten de parochiegrenzen en lopen we naar Doorn, de aangrenzende parochie. Het lijkt het ons leuk om samen met u deze wandeling te maken van Werkhoven naar Doorn. Voor de inwendige mens wordt altijd goed gezorgd en de tocht levert voor velen verrassend gezellige gesprekken. Een beetje wandel ervaring is een pré en goede wandelschoenen een must aangezien niet alleen de verharde weg de schoenzolen zal passeren.

Wandelschema/programma

Vertrekpunt Werkhoven RK kerk ‘Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming’; om 9.30 uur viering in het kader van Driekoningen. We starten de wandeling rond 11.00 uur.

Driebergen- tussenstop; daar komen we rond 13.00 uur aan. Koffie /thee. Vanaf hier kunt u ook starten met de wandeling. Waar uw dan exact vertrekt volgt nadat uw zichzelf heeft aangemeld.

Bestemmingslocatie Doorn, RK kerk ‘St Martinus’; We komen rond 15.00 -15.30 uur aan. Dan eten en drinken we iets lekkers. Aansluitend is er een lichtjesviering met als thema bruggenbouwers.
Deze viering duurt ong. een half uur. Daarna staan de bussen van Maatschappij Kassing traditiegetrouw weer klaar om ons naar de startplaats te brengen.

Waar u rekening mee moet houden;

De wandeltocht is in principe gratis. Tijdens de lichtjesviering houden we een collecte voor gemaakte kosten. Ook voor de buschauffeur wordt een bijdrage gevraagd in de bus. Wilt u de tocht een warm hart toedragen? Dat kan wordt dan vrienden van de Driekoningenvoettocht bij het aanmelden.

 
Aanmelden kunt u eenvoudig doen via onze site www.driekoningenvoettocht.nl
Hier vindt u ook nog extra informatie.

Vrienden van de Driekoningen
Ervaart ook u de driekoningenwandeling als een bijzondere tocht en wilt u uw verbondenheid laten blijken? Schrijf u dan bij het aanmelden direct in als vriend‑van‑de‑driekoningen. U steunt hiermee deze bijzondere wandeltocht.

Uw naam (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Uw email (verplicht)

Herkomst (verplicht)

Startplaats (verplicht)
WerkhovenTussenstop: Driebergen

Busvervoer terug nodig (verplicht)
JaNee

Ik wordt vriend van de Driekoningenvoettocht (verplicht)
JaNeeIk ben al Vriend

Opmerking

We slaan uw gegevens op en gebruiken ze om u te informeren over deze en komende tochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.